Adatkezelési tájékoztató

A www.pakaszelektro.hu üzemeltetője az alábbiakban tájékoztatja a vásárlókat a honlapon történő adatkezeléssel kapcsolatban az Európai Parlament és Tanács Általános Adatvédelmi Rendeletéről szóló 2016/679 számú rendeletével összhangban.

A jelen adatkezelési tájékoztatót az üzemeltető bármikor egyoldalúan módosíthatja.

A megrendelt termékek szállítását esetleges díjjak rendezését, továbbá az ezzel kapcsolatos adatkezelést, az MPL mint adatkezelő (MPL adatvédelmi szabályzata) végzi. A Szolgáltatás megrendelése során felvett, a www.pakaszelektro.hu Általános Felhasználási Feltételekben meghatározott személyes adataidat az MPL részére átadjuk abból a célból, hogy a szállítási szolgáltatáshoz, a Szolgáltatás pénzügyi elszámolásához kapcsolódó adatokat ne kelljen újra megadnod és a www.pakaszelektro.hu oldalán is kényelmesen tudj a szállítási szolgáltatótól szolgáltatást igénybe venni.

Adatkezelés célja: a honlapról történő vásárlás, javítási szolgáltatás lebonyolításához szükséges információk összegyűjtése.

Kezelt adatok: A felhasználóval kapcsolatos minden adat. Név, cím, elektronikus levél cím, telefonszám(nem feltétlen szükséges) cégek esetén adószám.

Adatkezelés időtartama: a honlapról történő megrendelések a megrendelést követő egy év után törlődnek. A kiállított számlát külső könyvelő végzi melyet a Számv. tv. 169. § (2) bekezdésének megfelelően a számla kiállítását követő 8 évben megőrzi.

Az üzemeltető kiemelt figyelmet fordít, hogy az adatkezelés során a hatályos nemzeti és nemzetközi adatvédelmi ajánlásoknak megfelelően járjon el. Az üzemeltető a hatályos jogszabályok értelmében adatkezelőnek minősül. Az üzemeltető a személyes adatokat bizalmasan kezeli.