Általános Felhasználási Feltételek

Érvényes visszavonásig! 2018.május 15.

A jelen Általános Felhasználási Feltételek (továbbiakban mint ÁFF) határozza meg a www.pakaszelektro.hu használatának feltételeit valamint a Szolgáltató és a Felhasználó jogait és kötelezettségeit.

1. Vállalkozás adatai

A www.pakaszelektro.hu üzemeltetője (továbbiakban mint üzemeltető):

Tar Tamás
egyéni vállalkozó

Nyilvántartási szám: 41772080

Adószám: 77493529-2-29

Cég székhelye: 4060 Balmazújváros Esze Tamás 62

Cég posta címe: 4060 Balmazújváros Esze Tamás 62

Bankszámlaszáma: 

Telefonszáma: +36304080303

Elektronikus posta címe: kisgyerek89@gmail.com

Honlap címe: www.pakaszelektro.hu

 


2. Fogalmak:

Pakaszelektro.hu:  Olyan számítógépeken és okoseszközökön megtekinthető honlap, amely a közzétett modulok megtekintését és megvásárlását teszi lehetővé.

Felhasználó: A www.pakaszelektro.hu regisztrált és nem regisztrált vásárlói, akik magukra nézve kötelezőnek fogadtak el ÁFF-et.

Vásárló:  Olyan természetes személy, jogi személy, tv szervizeléssel foglalkozó cég (KFT, BT, EV) amely terméket vásárol, vagy javítási szolgáltatást vesz igénybe.

Honlap:  A www.pakaszelektro.hu oldalon elérhető tartalmak.

Szolgáltató: A megrendelt termékek szállítását esetleges díjjak rendezését végző cég a Magyar Posta Logisztika (továbbiakban MPL).

Szolgáltatás: A szolgáltató által végzett olyan tevékenység, amely az üzemeltetőtől a vásárlóhoz juttatja el a terméket.

Termék: Minden olyan egység, ami a honlapon megvásárolható.

Javítási szolgáltatás: Az üzemeltető vállal javítási szolgáltatást is. A vásárló a hibás modulját vagy készülékét eljuttatja az üzemeltetőhöz. Az üzemeltető a javítást a lehető legrövidebb idő alatt elvégzi, maximum 20 munkanap. Ha elkészült a javítás az üzemeltető értesíti a javítási szolgáltatást igénybevevő személyt. A javítási szolgáltatás díját a szállítási módokban megfogalmazottakban tudja kiegyenlíteni.

 


3. Szállítási módok:

Személyes átvétel:  A vásárló a megvásárolt terméket személyesen veszi át az üzemeltetőtől, a termék árát készpénzben fizet ki.

Utánvétel: Amikor a vásárló a megvásárolt termék árát és a szolgáltatás díjját a szolgáltató által kiszállítva átvételkor  fizet ki.

Előre utalás: a vásárló a termék árát plusz a szolgáltatás díjját előre elutalja az üzemeltető bankszámlájára. Az üzemeltető ezután átadja a szolgáltatónak a terméket.

 


4. Személyes adatok:

Szállítási cím: Azon adatok melyek ahhoz szükségesek, hogy a terméket a szolgáltató ki tudja szállítani. Vásárló neve, címe, elektronikus posta címe, telefonszáma ez nem kötelező.

Számlázási cím: Az a cím, amire a számla ki lesz állítva a megvásárolt termékről, vagy a javítási szolgáltatásról.

 


5. Garancia:  Minden bontott termékre beépítési garanciát vállal az üzemeltető. A beépítést szakembernek kell végeznie! A szakszerűtlen beépítésből eredő hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A garancia érvényét veszti nem rendeltetés szerű beépítés/használat, elemi kár idegenkezűség vagy egyéb fizikai rongálás esetén. A garancia az üzemeltető székhelyén érvényesíthető. A hibás terméket az üzemeltető székhelyére kell eljuttatni, a szállítás költsége a vásárlót terheli. Az üzemeltetőt értesíteni kell telefonon vagy elektronikus postacímen. A termékek bontottak használtként vannak értékesítve. Ha a megvásárolt terméket hibásnak tapasztalja, küldje vissza az üzemeltetőnek. A termék visszaérkezését követően az üzemeltető bevizsgálja a terméket. Ha lehetőség van rá az üzemeltető megjavítja a terméket, ha nincs a vásárló levásárolhatja a termék árát, vagy kérheti a termék árának visszatérítését.

 


6. ÁFF elfogadása:

 A vásárlók a vásárlás befejező lépéseként utolsó kattintással magukra nézve kötelezőnek fogadják el a jelen ÁFF-et. Amelynek része az adatkezelési szabályzat.

A vásárló tudomásul veszi, hogy a honlapról akkor tud vásárolni, ha az ÁFF-et magára nézve kötelezőnek fogadja el.